صنعت شیشه و فتوولتائیک

صنعت شیشه و فتوولتائیک

با مطرح شدن صنعت فتوولتائیک درخواست برای شیشه در صنعت انرژی خورشیدی به شدت زیاد شد و در 20سال آینده هزاران جام شیشه برای برطرف شدن نیاز مردم تولید خواهد شد.با پیشرفت این صنعت فرصتی برای صنعت انرژی خورشیدی فراهم شده تا محصولات مناسبی جهت نیاز خود بدست آورند، مانند شیشه های کم آهن و بروسیلیکات با کمترین هزینه . مواضع فنی زیادی برای صنعت شیشه ی تخت، جهت مواجهه شدن با نیازهای پیش بینی شده صنعت انرژی خورشیدی وجود ندارد ولی برای رسیدن به هدف اصلی به برنامه ریزی اساسی و سرمایه گذاری پیشرفته نیاز دارد.

پیش زمینه ی صنعت شیشه و فتوولتائیک

هر تکنولوژی خورشیدی برای اینکه به هدف و موفقیت خود برسد ، باید طوری رشد کند که کیفیت محصول را پایین نبرد. تولید کنندگان انرژی خورشیدی به غیر از اینکه باید فرآیندهای تولیدی را بروز رسانی کنند ، باید مطمئن شوند که تامین کنندگان قادر به تامین تقاضایشان هستند. یکی از مثال های عقب افتادن تامین کنندگان از توسعه ی صنعت ، کمبود سیلیس مورد نیاز برای تولید سیلیکون های انرژی خورشیدی کریستالی در سالهای 2005 تا 2008 است.

اگر چه این مشکل به طور موقت بوده اما باعث بالارفتن هزینه ی تکنولوژی شد و فرصتی را برای نوارهای نازک thin-film  فراهم کرد تا قسمت زیادی از بازار را بدست بگیرند. ماژول های زیادی در فتوولتائیک مورد استفاده قرار می گیرد. این تکنولوژی سیلیکونی ، جام ها را برای ایجاد مقاومت ساختاری ماژول و محافظت در برابر سلول ها پوشش می دهد.

تکنولوژی انرژی خورشید نوار نازک به عنوان زیر لایه تولید می شود. به طوری که ماژول های خورشیدی در تولید شیشه بزرگترین و بیشترین بخش آن را تشکیل می دهند. در شیشه دو لایه نازک pv  وجود دارد  که شامل 97% وزن ماژول می شود . این شیشه ها باعث محکم شدن ، ثبات محیط و انتقال نور بالا می شوند و این امر باعث ثابت نگه داشتن قیمت تمام شده می شود. آغاز تولید شیشه ی مدرن در دهه 1950 با معرفی فرآیند تولید پیلکینگتون انجام شد . این فرایند تولید که با نام فرآیند تولید شیشه فلوت معرفی شده ، تکنولوژی جدیدی را معرفی کرد که توسط آن شیشه هایی با هزینه ی پایین و کیفیت بالا تولید شدند.

نحوه ی تولید شیشه ی فلوت

شیشه مذاب روی لایه ی قلع مذاب ریخته و شکل می گیرد که منجر به تولید شیشه ای صاف می شود. این نوع شیشه فلوت به زودی جایگزین شیشه های قدیمی شده و 90 درصد شیشه های تخت به این روش تولید می شوند. 88 درصد از بازار را شیشه های  تخت معماری بدست خواهند گرفت و  بعد از آن شیشه ی اتومبیل با 11 درصد سهم وارد این بازار می شود. حدود 2 درصد از کل بازار شیشه ی تخت سهم صنعت خورشیدی ست و این وضعیت با رشد سریع صنعت انرژی خورشیدی در حال تغییر می باشد.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x
پیمایش به بالا
به بالای صفحه بردن